Fredagshänget

För dig som är 10 år och uppåt finns Fredagshänget som är en gemensam aktivitet inom Equmeniakyrkorna i Örebro.Fredagshänggänget ses ett par fredagar per termin hemma hos varandra. Då har vi en aktivitet och något fika. Vi är också med på Tacokvällarna med resten av församlingen. Vi är barn i åldern 10-13.

Vill du vara med i Fredagshänget? Hör av dig till ledare Jenny eller ungdomsledare Kajsa på 072-85 324 04kajsa@betelkyrkan.se så får du mer information.

Höstens program kommer snart

Scout

Från årskurs 1 och uppåt. Varje vecka kl 18-19.30. Vi ses i Betelkyrkan om inte annat anges i programmet. Mer information och program hittar du här eller via menyn under Barn och unga och Betelscout.

Scout