Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
21 oktober, 2023 18:00 - 20:00

Sång och spel i Trastland

Sång och spel i trastland

Det är inte längre möjligt att förköpa biljetter. Biljetter säljs vid entrén i mån av plats.

Konsert med Staffan Ernestam och Betelkyrkans körer lördagen den 21 oktober 18.00 till förmån för Stadsmissionen. Biljettintäkterna går oavkortat till Örebro Stadsmission.

Staffan Ernestam är huvudattraktionen i konserten. Han kommer sjunga i egen avdelning samt tillsammans med körerna. Alla sånger är skrivna av honom till dikter av Jeremias i Tröstlösa (Levi Rickson) arrangerade för kör av Mats-Olof Liljegren.

De deltagande körerna är Gott & Blandat, Equmeniakören och en projektkör. Körerna kommer att sjunga egna sånger var för sig samt tillsammans med Staffan Ernestam.

Körledare Mats-Olof Liljegren (GoB) och Börje Ström (EQ-kören och projektkör) Bror Engström är pianist till Staffan Ernestam och Gott & Blandat. Martin Junstrand är pianist till Projektkören och Equmeniakören. Mats-Olof spelar slagverk med Magnus Kronberg på bas till körernas egna sånger. Sång och spel i Trastland

Biljetter

I numren nedan ingår biljetter till detta evenemang redan i din varukorg. Om du klickar på "Få biljetter" kan du redigera eventuell befintlig deltagarinformation samt ändra biljettkvantiteter.
Biljetter är inte längre tillgängliga