Barnkör – Engelkören

Betelkyrkan och Betlehemskyrkan har slagit ihop sina barnkörer och tillsammans bildat: Engelkören! Det är en kör för barn från 7 år och uppåt.

Vi ses på onsdagar 15.30-16.15 i Betlehemskyrkan under terminen och sjunger tillsammans. Under våra övningar står sång och gemenskap i fokus. Vi börjar alltid med att värma upp hela kroppen och rösten innan vi sjunger en blandning av nya och gamla låtar. Några gånger per termin har vi uppsjungningar för publik.

Har du frågor eller är intresserad av att vara med? Hör av dig till:

Kajsa Norin

kajsa@betelkyrkan.se

eller anmäl dig här.

Varmt välkommen, antingen att vara med och sjunga eller att komma lyssna på någon av våra uppsjungningar!

Scout

Från årskurs 1 och uppåt. Varje vecka kl 18-19.30. Vi ses i Betelkyrkan om inte annat anges i programmet. Mer information och program hittar du här eller via menyn under Barn och unga och Betelscout.

Scout